Rädda maten!
Manual för minskat matsvinnBeställ
Vill du beställa böcker?
Logga inUtgivningsdag: 2019-08-20
Klimatsmarta recept som minskar matsvinnet.
Vi slänger mer än en tredjedel av all mat som produceras i världen. Är det inte dags att börja agera mot matsvinnet? Som svar på den frågan föddes idén om restaurangen Retaste, där kockarna Paul Svensson och Christofer Ekman fångade upp råvaror som var på väg att bli sopor och lagade till dem på bästa sätt. I den här kokboken får du ta del av 80 klimatsmarta recept och tips som minskar matsvinnet i ditt hem. Tillsammans gör vi skillnad!
Detaljerad fakta
Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Erica Wessman Originalutgåvans utgivningsår: 2019 Formgivare: Pjadad Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 173 x 241 x 15 mm Vikt: 364 g Format (utgivningsdatum): Danskt band, 9789174249972 (2019-08-20)