Tekniker, tips & genvägar

50 recept
Författare: Tareq Taylor
Fotograf: Simon Bajada

Utgivningsdag: 2024-09-18

Tareq Taylor är en av Sveriges skickligaste kockar och det är en fröjd att se honom arbeta i ett kök. Med det rätta handlaget och en djup känsla för smaker får han det att se så enkelt ut. Här kombinerar han 50 riktigt smarriga recept med tekniker som gör dig till en vassare hemmakock. Ta del av Tareqs egna knep för att sätta smakerna och enkla handgrepp som gör det ännu roligare att laga mat. Hur ser du att köttet är klart när du tillagar en perfekt biff med bea? Och kan man rädda en skuren sås? Finns det en hemlig genväg förbi det konstanta rörandet av svamprisotton? Hur lyckas du med flammorna när du ska servera flamberade äpplen med glass? Med bokens tips kan du plocka russinen ur en kaka som är bakad av en av våra mest omtyckta kockar.

Detaljerad fakta

Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Simon Bajada Formgivare: Sigge Kühlhorn Omslagsformgivare: Sigge Kühlhorn Thema-kod: Kokböcker: kända kockar och krogar, Matlagning med särskilda prylar, redskap, tekniker, Matlagning och kokböcker Antal sidor: 160 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178876631 (2024-09-18)

Fler böcker av författaren

Tekniker, tips & genvägar

50 recept
Författare: Tareq Taylor
Fotograf: Simon Bajada

Utgivningsdag: 2024-09-18

Tareq Taylor är en av Sveriges skickligaste kockar och det är en fröjd att se honom arbeta i ett kök. Med det rätta handlaget och en djup känsla för smaker får han det att se så enkelt ut. Här kombinerar han 50 riktigt smarriga recept med tekniker som gör dig till en vassare hemmakock. Ta del av Tareqs egna knep för att sätta smakerna och enkla handgrepp som gör det ännu roligare att laga mat. Hur ser du att köttet är klart när du tillagar en perfekt biff med bea? Och kan man rädda en skuren sås? Finns det en hemlig genväg förbi det konstanta rörandet av svamprisotton? Hur lyckas du med flammorna när du ska servera flamberade äpplen med glass? Med bokens tips kan du plocka russinen ur en kaka som är bakad av en av våra mest omtyckta kockar.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Simon Bajada Formgivare: Sigge Kühlhorn Omslagsformgivare: Sigge Kühlhorn Thema-kod: Kokböcker: kända kockar och krogar, Matlagning med särskilda prylar, redskap, tekniker, Matlagning och kokböcker Antal sidor: 160 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178876631 (2024-09-18)

Fler böcker av författaren

Sök bland våra böcker och författare

Sök bland våra böcker och författare